Socialize with Us:   

Microfiber wordt zo genoemd omdat 1 gram, een lengte heeft van 9.000 kilometer. Dat is verder dan van New York naar Moscow! Voor de meeste microfibers betekent dat dat ze een diamtere of minder hebben dan 0.012 mm. De microfiber is gemaakt van 2 soorten polymers; polyester and polyamide. De dichtheid van de microfibers zijn extreem hoog ten opzichte van een tissue of een gaasje.

De zachtheid, elasticiteit, stabiliteit van microfiber komt door de micro poreuze structuur die gevormd wordt door het impregneren van polyurethane elastomer, wat gelijk staat aan collageen in de huid. Door de capaciteit van microfiber, kan het veel meer residue zoals vocht, stof en vele andere viezigheden opnemen. Door de hoge kwaliteit van onze microfiber doekjes, wordt het residue echt opgenomen en niet van uw telefoon afgeduwd.

De microfiber smartphone cleaner (smartphone schoonmaker) is gemaatk van dit fantastische materiaal. In combinatie met een speciale 3M lijm, is het een perfect product om letterlijk toe te voegen aan je smartphone en zo je scherm schoon te houden.

De Smartphone Cleaner is slim omdat:

1.    Efficiënt: Het microfiber laat een schone streep achter op het glas. Geen vlekken of krassen na het vegen.

2.    Absorberend en sneldrogend: Het microfiber absorbeert meer water dan menig ander conventioneel textiel en is daardoor revolutionair in zijn capaciteit.

3.    Kostenbesparend en duurzaam: Microfiber kan vele malen gebruikt worden en gaat soms tot wel 2 jaar mee.

4.    Milieu vriendelijk: De Smartphone cleaner kan met wat water en zeep schoon gemaakt worden, zonder gebruik van bijvoorbeeld chemicaliën.

5.    Wasbaar: De Smartphone cleaner kan tot wel 500 keer gewassen worden op 90 graden.

Onze smartphone cleaners zien er piekfijn uit. Geen narige afwerkingen aan de zijkant van de smartphone cleaner, waardoor de cleaner na een paar weken al begint te rafelen. Wij gebruiken daarnaast top adhesief waardoor onze smartphone cleaner niet van de telefoon af vallen. Kwaliteit, daar staan wij voor - binnen 3 weken in huis!

Indien u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacten via het contact formulier!