Socialize with Us:   

Business 2 Business

Hoevaak kijkt u op uw telefoon? Veel leuker dan de pen, de USB stick of de aansteker als relatiegeschenk; De Smartphone Cleaner!

De Smartphone Cleaner is een erg communicatief relatiegeschenk. Betaalbaar, handig en vooral ideaal om naar klanten, relaties of consumenten te communiceren. Het microvezel oppervlakte wordt bedrukt met uw uiting en kan in een varieteit aan vormen en maten geleverd worden. De Smartphone Cleaner wordt geleverd op een kaartje ter grootte van een visite kaartje waarop naast een korte uitleg van de Smartphone Cleaner, uw boodschap komt te staan.

Door het gebruik van de in Zuid Korea gepatenteerde microvezel en de Magstick gel® met wel duizend maal plak gemak, blijft een tablet en smartphone vrij van vette vingers. Uw logo op de Smartphone Cleaner geeft de gebruiker keer op keer een prettig gevoel als het scherm weer vingervrij is!

Wij leveren een aantal vrolijke designs, alsmede de gangbare smartphone kleuren wit, zwart en grijs. Vanaf 100 stuks kunnen wij uw gewenste afbeelding plaatsen op de Smarthone Cleaner, de Tablet Cleaner en de Smartphone Stand.

Wij hebben de volgende opties beschikbaar:

Smartphone Cleaner:

De Smartphone Cleaner is de mainstream variant uit onze collectie en is ideaal voor het schoonmaken van alle merken smartphones. Door de uitzonderlijke plakbaarheid blijft deze variant, in tegenstelling tot sommige andere fabrikanten, op een mat oppervlakte waar veel HTC’s uit bestaan. De Smartphone Cleaner is gemaakt voor alle smartphone merken en bevat de speciale Magsticgel waardoor de Smartphone Stand tot wel 1000x blijft plakken.

Tablet Cleaner:

De Tablet Cleaner is groter dan de Smartphone Cleaner en biedt daardoor meer ruimte voor uw boodschap. De Tablet cleaner kan gebruikt worden omhet scherm mee schoon te vegen en is daarnaast te gebruiken als muismat. De Tablet Cleaner is gemaakt voor alle smartphone merken en bevat de speciale Magsticgel waardoor de Smartphone Stand tot wel 1000x blijft plakken.

Smartphone Stand

De Smartphone Stand is een Smartphone Cleaner, met de eigenschap om een smartphone te laten staan waardoor een video filmpje kijken of een foto slideshow een stuk aangenamer wordt. De Smartphone Stand is gemaakt voor alle smartphone merken en bevat de speciale Magsticgel waardoor de Smartphone Stand tot wel 1000x blijft plakken.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande producten in met de look en feel van uw bedrijf? Vanaf 100 stuks heeft u ze al in huis!

Wij sturen u vrijblijvend een offerte toe, inclusief een overzicht van alle benodigde informatie zoals  prijzen, maten, levertijden en product specificaties via onderstaand formulier.

Uw Offerte:

Nadat wij uw offerte hebben ontvangen, sturen we u zo snel mogelijk een scherp aanbod naar aanleiding van de offerte, alsmede informatie over onze producten.